More than a Passion, it's a Home

~Find your squad and join today!

More than a Passion, it's a Home.

~Find your squad and join today!

Welkom bij Pocahonas Studio

Op zoek naar een gezellige, professionele paaldansstudio in omgeving Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan hier terecht voor de paalsport op ieder niveau (beginner – gevorderd), of sexy leren dansen op speciale hakken. Ook kun je hier terecht voor lessen zonder paal: leren twerken, Aerial Hoop, Aerial Sling, Burlesque of flexibility training wordt hier allemaal gegeven. Ook kun je hier terecht voor Feminine high heels dansles! Dit is een dansles voor vrouwen die zich sexy, sierlijk en stoer willen voelen tijdens een toffe choreo. Kortom: een alternatieve dansstudio die voor ieder wat wils te bieden heeft!

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander uitje in Arnhem ?

Proefles inplannen?

Plan jij een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een vriendinnenuitje? Kijk dan eens onder ons workshop aanbod! We bieden verschillende workshops aan om de basis te leren van het paaldansen, twerking óf sexy pole. Of plan je een origineel fantasierijk kinderfeestje? Laat Pocahontas dan je kinderen meenemen op een sportief avontuur! Door de ligging in het centrum is de locatie perfect als je daarna direct door wilt de stad in om een kroeg in te gaan! Ook is het op 5 minuten loopafstand van het station, mocht je met het openbaar vervoer komen!

Wil jij beginnen met lessen in paaldansen? Koop dan een proefles paaldansen in de shop en schrijf je in op het rooster voor een voor onze beginner proef momenten!

 

Tot snel in de studio!

Choose your squad

Whether you’re the sporty, dancy or fancy type, try out our different classes & find your squad today!

Pole

We bieden paaldansles op ieder niveau aan. Focus op techniek, opbouwen van kracht en een mooie afwerking. Eveneens bieden we de specialisaties aan op spinning pole of juist statische powertricks of op hakken.

TwerkOut

Uniek in Arnhem en omgeving! Het zware van fitness, vrolijke van zumba & leukste van een feestje gecombineerd in één vrolijke les! Leer technieken en leuke choreos en heb vooral veel lol met deze les.

Aerial Hoop

Mooie shapes & flow in de luchthoepel. Een echte circussport met het fijne van dans, lenigheid en acrobatiek gecombineerd.

Aerial Sling

Altijd al gedroomd van hangen in de doeken? Dit is je kans! Tevens uniek in Arnhem en omgeving: de sling is 1 doek met mogelijkheid tot drops, maar ook zeker flow & dans.

Flexy Class

Op weg naar een platte spagaat & split op een veilige manier! Dit is géén yoga. Dit is een training voor de benen waarbij je kracht opbouwt en daarmee actieve flexibiliteit zodat je blessure vrij je mobiliteit en lenigheid vergroot.

Feminine class

We bieden ook lessen aan zonder paal, waar je je nog steeds sexy en vrouwelijk leert voelen. Bouw zelfvertrouwen op in deze les waar je sierlijk op hakken leert lopen, dansen en grondrollen!

Become part of the community

@ Pocahontas Studio

Faces of the studio

Donec eros scelerisque feugiat neque fringilla venenatis
Pocahontas2391

Felicia

Pocahontas1899

Tan

WhatsApp Image 2021-06-28 at 14.49.44

Julia

Pocahontas1889

Linde