Welkom bij Pocahontas Studio

Op zoek naar een gezellige, professionele paaldansstudio in omgeving Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan hier terecht voor de paalsport op ieder niveau (beginner – gevorderd), of sexy leren dansen op speciale hakken. Ook kun je hier terecht voor lessen zonder paal: leren twerken, Aerial Hoop, Aerial Sling, Burlesque of flexibility training wordt hier allemaal gegeven. Ook kun je hier terecht voor Feminine high heels dansles! Dit is een dansles voor vrouwen die zich sexy, sierlijk en stoer willen voelen tijdens een toffe choreo. Kortom: een alternatieve dansstudio die voor ieder wat wils te bieden heeft!

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander uitje in Arnhem ?

Proefles inplannen?

Plan jij een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een vriendinnenuitje? Kijk dan eens onder ons workshop aanbod! We bieden verschillende workshops aan om de basis te leren van het paaldansen, twerking óf sexy pole. Of plan je een origineel fantasierijk kinderfeestje? Laat Pocahontas dan je kinderen meenemen op een sportief avontuur! Door de ligging in het centrum is de locatie perfect als je daarna direct door wilt de stad in om een kroeg in te gaan! Ook is het op 5 minuten loopafstand van het station, mocht je met het openbaar vervoer komen!

Wil jij beginnen met lessen in paaldansen? Koop dan een proefles paaldansen in de shop en schrijf je in op het rooster voor een voor onze beginner proef momenten!

 

Tot snel in de studio!

Choose your squad

Whether you’re the sporty, dancy or fancy type, try out our different classes & find your squad today!