Beginner – L1

Wil je nieuw starten met de sport? Wij werken met beginnerscursussen. In onze ervaring gaan de eerste weken voor iedereen erg snel en is het het leukste als je met een groep mee kan groeien.  Aan het einde van de cursus kun je door met level 2.

 

Pole  L2 

Wanneer je het zitten en klimmen een beetje onder de knie hebt, ga je op de kop! Leer alle basics op de kop in level 2. Van knie klemmen naar korte combinaties. Mooie zitjes en mooie figuren in de paal met meerdere contactpunten. Wanneer je de basis hiervan onder de knie hebt, ga je door naar Intermediate!

 

Intermediate – L3

Hier maak je originele combinaties. De basis wordt meer gebruikt voor spannende nieuwe figuren met minder contactpunten. Ook wordt er gewerkt aan uitvoering, dynamisch of juist vloeiend, en gewerkt aan mooie transities. Sterke schouders en sterke beenklemmen zijn een must voor dit niveau.

 

Advanced – L4

Hier komen flips, drops en lifts aan bod. Van dynamische moves naar vloeiende flexy moves. Voor ieder wat wils. Je hebt de basis opgebouwd om toe te werken naar wat spannender trucs dus we gaan meerdere weken achtereenvolgens werken aan deze trucs.